TOTAL NEDBRYDNING

Hos REALCON har vi det nødvendige udstyr til total nedrivning. Vi har stor ekspertise, hvilket betyder du altid er sikret kvalitets arbejde der udføres til tiden.

LØSNINGERFAST TILBUD


Udfyld formularen og få et gratis og uforpligtende tilbud på din nedrivningsopgave

REALCON LØSER BÅDE SMÅ OG STORE OPGAVER

Realcon har stor erfaring med mange typer indvendig rydning som f.eks. beboelse, institutioner og industri - fra gennemgribende sanering til mindre indgreb.
I forbindelse med ombygning, byfornyelse og renovering sørger vi for demontering og nedrivning af indvendigt inventar, gulvbelægning, loft, lette vægkonstruktioner, el, rør og ventilation m.m.
Når en ejendom er beboet, mens arbejdet står på, stiller det ekstra krav til fleksibilitet og samarbejde. Realcons medarbejdere går aktivt ind i koordineringen og har erfaring med information og hensyntagen til beboerne.
EKSPERTER I NEDRIVNING AF ÆLDRE EJENDOMME

Realcon står altid klar til at hjælpe med nedrivningsprocessen. Vi har 20 års erfaring med nedrivning af ældre ejendomme. Derfor kan vi altid sørge for at levere det bedst mulige resultat til vores kunder – bade til private samt erhvervskunder.
Hos os får du en samlet løsning på dit nedrivningsprojekt. Vi altid for at holde støjniveauet nede, uden at arbejdstempoet daler.
Når dit hus er revet forsvarligt ned, sørger vi desuden også for transport og mulig genanvendelse af dit byggeaffald.
FÅ EN FAST PRIS PÅ HELE FORLØBET

Realcon tilbyder vores kunder én fast pris på hele deres projekt, uanset om det er nedrivning eller miljøsanering eller begge dele. Efter en indledende undersøgelse, giver dig, én samlet pris for nedrivningen af din bolig. Såfremt der sulle opstå problemer eller forsinkelser, dækker vi omkostningerne. Dvs. Ingen ubehagelige ekstraregninger!
VI KLARER ALLE ASPEKTER AF AFFALDSSORTERINGEN

Realcon klarer de praktiske og administrative aspekter af affaldssorteringen og deponeringen. Realcon sørger for at udfylde de relevante formularer og anmelde byggeaffaldet til kommunen, inden vi indsamler, sorterer og transporterer dit affald.
Lad os hjælpe med nedrivningen

Hos Realcon har vi som sagt alt udstyr til nedrivning. Vi har stor ekspertise, hvilket betyder du altid er sikret kvalitets arbejde der udføres til tiden. Vi hjælper både private men også virksomheder, der har brug for professionel ekspertise til nedrivning. Kontakt os i dag og hør nærmere.

TRÆ

85 %

GENBRUGSMATERIALE

50 %

METALLER

30 %

PAPIR

70 %


MILJØMÆSSIGT GARANTERER VI HØJ KVALITET OG PROFESSIONEL SERVICE

Miljø- og sundhedsskadelige stoffer i din bolig eller anden bygning kan få alvorlige følger, hvis de ikke håndteres korrekt. Vi ved i dag, at stoffer som PCB, asbest, bly, kviksølv og klorede paraffiner er farlige for helbredet, og kan medføre en lang række sygdomme. Derfor er det meget vigtigt, at miljøsanering udføres af professionelle inden for faget.

Vi tænker grønt


Spar penge

Vi tænker innovativt


Professionelle håndværkere

Vi tænker i sikkerhed


Serviceminded